Bokstherapie in Haarlem

Bokstherapie in Haarlem

Het is een methode waarbij je niet alleen praat over je gevoelens en ervaringen, maar deze ook fysiek ervaart en uit

 

Bokstherapie

Bokstherapie is een unieke vorm van therapie die steeds meer aan populariteit wint. Het is een methode waarbij je niet alleen praat over je gevoelens en ervaringen, maar deze ook fysiek ervaart en uit. Voor velen is therapeutisch boksen een effectieve manier om met boosheid en andere emoties om te gaan. Je leert om assertiever te worden en het is een dynamische vorm van therapie die je helpt om blokkades in je lichaam en geest te herkennen en te doorbreken. Bokstherapie biedt een veilige omgeving waar je kunt leren om je emoties te uiten en te beheersen door middel van boksen. Dit kan leiden tot een toename van zelfvertrouwen en veerkracht, waardoor je je vrijer voelt. Het mooie is dat je niet in topconditie hoeft te zijn om te starten; de oefeningen worden aangepast aan jouw niveau.

bokstherapieinhaarlem

Lex

Life coaching in optima forma

Werken met Sander betekent dat je niet alleen een uitstekende trainer op het sportgebied ontmoet. Sander lijkt precies aan te voelen wat er in je persoonlijke leven speelt en vertaalt dat naar de les van die dag. Life coaching in optima forma. Zijn bokslessen zijn (ook) fantastisch en zijn levenslessen vanuit zijn periode bij de luchtmobiele brigade zijn waardevol. Een bijzonder mens !

Bokstherapie voor meer assertiviteit

Bokstherapie is meer dan alleen een fysieke uitlaatklep. Het is een unieke manier om aan jezelf te werken, zowel fysiek als mentaal. Door middel van bokstherapie krijg je een grote spiegel voorgehouden. Dit biedt de kans om niet alleen je fysieke kracht te ontwikkelen, maar ook te werken aan je assertiviteit en zelfvertrouwen. Het is een directe confrontatie met je eigen grenzen en de manier waarop je deze communiceert naar de buitenwereld. Met bokstherapie maken we tegenbewegingen die niet alleen je lichaam, maar ook je geest sterker maken.

Boksen als therapie

Boksen als vorm van therapie wordt steeds populairder, en dat is niet zonder reden. Het is een effectieve manier om:

  • Boosheid en frustraties op een gezonde manier te uiten
  • Emoties te verwerken en los te laten
  • Zelfvertrouwen en veerkracht te versterken
  • Lichamelijke en emotionele blokkades te identificeren en aan te pakken
  • Assertiever te worden

Door de combinatie van beweging en mentale focus, biedt bokstherapie een unieke aanpak om te werken aan persoonlijke ontwikkeling.


Emotionele vrijheid door beweging

Het is fascinerend hoe boksen kan helpen bij het omgaan met emoties. Door boksen emoties laten gaan is een proces waarbij je leert je gevoelens te herkennen en er op een constructieve manier mee om te gaan. Het is een fysieke manier om:

  • Verdriet en spanningen los te laten
  • Inzicht te krijgen in persoonlijke patronen en overtuigingen
  • Nieuwe, positieve ervaringen op te doen die je zelfbeeld versterken


Jouw reis naar persoonlijke groei

Bokstherapie is een persoonlijke reis die begint met een intake-sessie, waarbij jouw verhaal en doelen centraal staan. Vervolgens werk je in de vervolgsessies aan je hulpvragen en leer je vertrouwen op je eigen kunnen. De ervaringen van anderen laten zien dat deze aanpak werkt. Mensen voelen zich na elke sessie sterker en meer in balans.

Succes verhalen

Ik kwam voor het eerste met Sander in contact door Boks EMDR samen met Astrid de Jonge van Sandy Smit EMDR.
Wat een mooie en waardevolle ervaring.
Ik besloot mijn traject door te zetten met Sander en boks therapie in zijn nieuwe “box”.
Sander kijkt naar jou als persoon en moedigt je aan in jou traject. Hij luistert naar je, is empathisch en creert een fijne, vertrouwde omgeving waar je jezelf kan zijn. Ook wordt er veel gelachen. De nieuwe trainings box is echt tof!!!
Ik kan Sander alleen maar aanraden als trainer/therapeut en boks therapie als middel om mijn doelen te behalen is een van de mooiste dingen die er is! Dank je Sander!!!
Tijdens de sessies bokstherapie kan ik me geen betere bokstrainer wensen dan Sander. Mijn ervaring is dat cliënten zich algauw op hun gemak voelen bij Sander en het aandurven hun meest persoonlijke ervaringen en trauma's te delen en te verwerken. Daarnaast kan hij met zijn ervaring en kennis de juiste bokstechnieken inzetten op het juiste moment. Ik ben blij met onze samenwerking!
Sander's personal training and kickboxing sessions have been a transformative force in my fitness journey. His expertise in tailored workouts has boosted my strength and endurance, fostering an overall holistic well-being. With an unwavering commitment to my success and a motivational style that makes each session empowering, Sander has instilled discipline and consistency, creating a sustainable path to fitness beyond the gym. Professional, knowledgeable, and genuinely dedicated, Sander has redefined my goals, leaving an indelible mark on my journey toward a healthier, stronger, and more confident self. Five stars don't do justice to the impact of their guidance.

Ontdek de voordelen van bokstherapie

Ben je klaar om een positieve verandering in je leven te brengen? Ontdek dan zelf de voordelen van bokstherapie. Het is een pad naar emotionele vrijheid en persoonlijke kracht dat al door velen succesvol is bewandeld. Maak de stap en ervaar hoe bokstherapie ook jou kan helpen om sterker in het leven te staan.

bokstherapieinhaarlem

Yvette

Heeft het me erg geholpen

Ik heb een paar weken bokstherapie bij Sander gedaan. Buiten het feit dat het een leuke, fijne effectieve manier van bewegen en praten is. Heeft het me erg geholpen en veel inzichten gegeven. Elke sessie was weer anders en Sander voelde elke keer goed aan wat ik nodig had en speelde daar goed op in!


Sander is een leuke, aardige, geduldige coach met veel mensen kennis. Hierdoor weet hij precies hoe hij de welbekende spiegel op een speelse, maar toch professionele manier voor moet houden. Het voelde altijd heel ontspannen en natuurlijk. Ook kreeg ik elke keer handige tips en trucs om in mijn dagelijkse leven toe te passen. 


Ik ben super dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is en dat ik mijn zelfverzekerde ik weer terug gevonden heb :)

Meld je aan voor onze bokstherapie in Haarlem

FAQ

Hebben jullie een wachttijd?

Nee op dit moment niet dus je kunt snel bij ons terecht.

Hoe lang duurt het voordat ik een antwoord krijg op een vraag?

Binnen 6 uur.