Small group training in Haarlem

Small group training in Haarlem

Gespecialiseerd in afvallen

Small group training in Haarlem

Gespecialiseerd in afvallen

Afvallen kan een uitdaging zijn, maar je staat er niet alleen voor. Onze small group training in Haarlem zijn speciaal ontworpen om je te helpen gewicht te verliezen op een effectieve en duurzame manier. Met een combinatie van cardio- en krachttraining, ondersteund door professionele begeleiding en een voedingsplan op maat, zul je merken dat de kilo's op een gezonde manier verdwijnen.
smallgrouptrainerinhaarlem

Roelof

Een aanrader 110%!

Sander heb in jaren mee gewerkt, zijn expertise, ervaring en kennis is wat hij gebruikt om zijn persoonlijke aanpak als een pilaar weer te geven. De vastberadenheid, eerlijkheid en passie met zijn mindset maakt hem een unieke coach en trainer. Mocht je twijfelen om te beginnen, bel hem op en ga het gesprek aan! Een aanrader 110%!

5000+

Trainingen gegeven

18+

Jaar ervaring

10000+

Kilo's samen verloren
Life coaching in optima forma
Werken met Sander betekent dat je niet alleen een uitstekende trainer op het sportgebied ontmoet. Sander lijkt precies aan te voelen wat er in je persoonlijke leven speelt en vertaalt dat naar de les van die dag. Life coaching in optima forma. Zijn bokslessen zijn (ook) fantastisch en zijn levenslessen vanuit zijn periode bij de luchtmobiele brigade zijn waardevol. Een bijzonder mens !
smallgrouptrainerinhaarlem
Lex
5 kilo afgevallen
Op mijn 50e besloot ik om gezonder te leven en regelmatig te sporten. Helaas lukte het mij niet om dat in mijn eentje te doen. Door mijn drukke sociaal leven ga ik regelmatig uit eten, haal ik vaak eten en ben ik vaak moe. Te moe om te trainen.
Nu sport ik 3 maanden bij Sander. Een echte aanrader. Hij is mijn stok achter de deur. Hoewel ik erg moe ben, sport ik 2x in de week. Het voordeel is dat ik niet hoef na te denken en toch nog gesport heb. Ook heeft hij gezorgd dat ik bewuster ben gaan eten. Ik ben in totaal 5 kilo afgevallen. Nu nog maar 6 kilo. Dat moet zeker lukken.
smallgrouptrainerinhaarlem
Jetty

Sander was mijn stagebegeleider

Sander was mijn stagebegeleider voor de Fitvak A opleiding. Hij gaf mij de juiste aanwijzingen, nam programma’s door, leerde mij inzien wat het vak instructeur inhoudt. Je kunt bij Sander merken dat hij van zijn vak houdt, hij is gemotiveerd, geduldig, bekwaam, weet de klant, mede door zijn enthousiasme en gedrevenheid en kwaliteiten, zijn/haar doel te laten bereiken.
smallgrouptrainerinhaarlem
Carla

Samen staan we sterker: ontdek duo training

Heb je ooit het gevoel gehad dat sporten een opgave is die je liever uit de weg gaat? Je bent niet alleen. Wat als ik je vertel dat er een manier is om sporten om te toveren in een sociale en plezierige activiteit? Dat is precies wat duo training te bieden heeft.


Waarom duo training werkt

Stel je voor: je bent samen met een goede vriend of vriendin aan het sporten. De personal trainer en jullie moedigen elkaar aan, dagen elkaar uit en vieren samen elke overwinning. Het is niet zomaar een workout; het is een gedeelde ervaring die jullie dichter bij elkaar brengt. En het mooie is, het maakt niet uit op welk fitnessniveau je start – duo training is toegankelijk voor iedereen.


  • Motivatie: Samen sporten zorgt voor een natuurlijke motivatie. Zien hoe jouw trainingspartner vooruitgang boekt, inspireert om zelf ook net dat stapje extra te zetten.
  • Verantwoordelijkheid: Afzeggen is geen optie meer. Je hebt immers niet alleen een afspraak met jezelf, maar ook met je trainingsmaatje.
  • Plezier: Laten we eerlijk zijn, alles is leuker als je het samen doet. Zelfs de meest uitdagende oefeningen worden een stuk aangenamer.


De kracht van samen sporten

Veel mensen om je heen kiezen al voor duo training. Ze ervaren hoe het hun helpt om consistent te blijven en plezier te houden in hun sportroutine. Hun succesverhalen zijn een inspiratiebron en laten zien dat als zij het kunnen, jij het ook kunt.


Ben je klaar om de eerste stap te zetten in een sportavontuur dat niet alleen je lichaam, maar ook je sociale leven verrijkt? Duo training wacht op je. Pak die kans en transformeer de manier waarop je denkt over fitness, samen met iemand die je motiveert en inspireert. Want samen staan we niet alleen sterker, maar maken we ook de reis naar onze doelen een stuk aangenamer.

Wat krijg je van ons?

Small group training in Haarlem

Het gewicht dat je wilt halen

Het vooraf besproken gewicht zal je behalen
Small group training in Haarlem

Kennis over voeding en beweging

Tips van meer dan 18 jaar ervaring door onze voedingsdeskundige en personal trainer
Small group training in Haarlem

Veerkracht

Tegenslagen en moeilijkheden overwinnen
Small group training in Haarlem

Doorzettingsvermogen

De doorzettingsvermogen om door te zetten, zelfs als het moeilijk wordt
Small group training in Haarlem

Stok achter de deur

Je maakt niet alleen met je maatje afspraken maar ook met onze personal trainer

Small group training in Haarlem

Plezier

Door er leuke sportprogramma's van te maken

Voordelen van onze personal trainer

Personal trainer in Haarlem

In de praktijk

Bij ons begint de small group training in Haarlem met het avontuur met een persoonlijk intakegesprek. We zijn benieuwd naar jullie verhaal.


Na de intake volgt een nulmeting van je fysieke conditie. Geen zorgen, het is geen examen, maar een startpunt. Zo kunnen we samen een sportprogramma opstellen dat precies bij jullie past.


Stap voor stap naar de top

Elke week verhogen we de intensiteit een beetje. Je zult versteld staan hoe snel je lichaam zich aanpast en ontwikkelt. Voor dat jullie het weten zijn jullie sterker en fitter dan jullie ooit dachten te zijn.


Voeding: de sleutel tot succes

Na 2 tot 4 weken is het tijd om ook de voeding onder de loep te nemen. We doen dit stap voor stap, zodat het succes gegarandeerd is. Drastische veranderingen werken vaak niet; wij geloven in kleine aanpassingen die leiden tot grote resultaten.


Net als vele anderen voor jullie, zullen jullie merken dat deze aanpak werkt. Zij hebben hun doelen bereikt en genieten nu van een gezonder, energieker leven. Het is jullie beurt om deze positieve verandering te omarmen. Zijn jullie klaar om de eerste stap te zetten?

Small group training in Haarlem

Bij ons behaal jij je gewenste gewicht

smallgrouptrainerinhaarlem
Amazing location and a lot of tools at your disposal  to be fit and in perfect shape!
Dario

Start vandaag met jullie small group training

Small group trainer in Haarlem