Burn-out coach in Haarlem

Burn-out coach in Haarlem

Ons 20 weken herstelprogramma is ontwikkeld voor jou

Burn-out coach in Haarlem

Herken je de signalen van een burn-out?

Voel je je constant vermoeid, alsof je geen grenzen meer kunt stellen? Je bent echt niet de enige. Onze burn-out coach in Haarlem is zelf een ervaringsdeskundige en snapt jou volledig. Het lijkt wel alsof de druk om altijd maar door te gaan tegenwoordig overal aanwezig is. Maar soms is het juist krachtig om even stil te staan en te luisteren naar wat je lichaam je probeert te vertellen.
Burn-out coach in Haarlem

Yara

Terug in mijn energie

Mijn lichaam schreeuwde om rust maar ik gaf er nooit aan toe. Dit heb ik moeten leren tijdens de burn-out coaching bij Sander. Na deze 20 weken kan ik goed mijn grenzen aangeven, bewaken en voel ik mij weer terug in mijn energie

6+

Jaar ervaring

150+

Mensen en/of bedrijven geholpen

10.000+

Uren aan energie teruggevonden
Grenzen aangeven
Dit was mijn tweede keer in een burnout maar dit keer heb ik hulp gevraagd bij Sander. De combinatie van het leren grenzen aangeven en erbij bewegen met de gepaste gedragsoefeningen heeft mij dit keer zo veel doen inzien. Dit is voor mij een hele fijne manier om aan het werk te gaan
Burn-out coach in Haarlem

Els

Mijn bed niet meer uit

Mijn energie was in het begin zo laag dat ik mijn bed niet uit wilde komen. Door de burnout coaching van Sander heb ik het vertrouwen weer in mezelf gekregen en durf ik weer te handelen naar mijn gevoel. Daarnaast hebben we veel gefocust om mijn gedrag bij bepaalde omstandigheden. Zoals Sander aangaf, maken we hier tegenbewegingen. Ik ben er nog niet maar ik zit op de goede weg

Burn-out coach in Haarlem

Hendrik

Ontdek de eerste stap naar jouw herstel

Onze burn-out coach in Haarlem heeft het allemaal zelf meegemaakt. Na een intensieve militaire carrière waarbij 'nee' zeggen geen optie leek, raakte hij overbelast.

Juist onze coach was sceptisch over een burn-out, hij dacht altijd dat het aanstelleritis was.

Totdat hij zelfs zijn bed niet meer uit wilde komen en diep van binnen alleen nog maar wilde huilen.


Van scepticus naar specialist

Het mooie is dat juist zijn eigen strijd de basis vormde voor een unieke aanpak. Met een 20-weken herstelprogramma heeft hij al veel mensen geholpen om weer balans in hun leven te vinden. Zijn methode combineert professionele technieken met waardevolle persoonlijke inzichten.


Waarom dit programma werkt voor jou

  • Ervaringsdeskundige: Onze coach weet uit eerste hand wat je doormaakt.
  • Bewezen aanpak: Het programma is al door velen succesvol doorlopen.
  • Persoonlijke aandacht: Je bent geen nummer, maar een mens met een verhaal.
  • Geen doorverwijzingen naar een sportschool of voedingsdeskundige. Onze burn-out coach is zelf een personal trainer en voedingsdeskundige.


Ben je klaar om de eerste stap te zetten richting herstel? Onthoud dat het tonen van kwetsbaarheid juist een teken van sterkte is. Velen gingen je voor en vonden de weg terug naar een energiek leven. Laat hun verhalen je inspireren om ook de controle over je welzijn terug te pakken.

Dit zit er in jouw 20 weken herstelprogramma

Burn-out coach in Haarlem

Klachtenreductie

Duik diep in de oorsprong van jouw klachten

Burn-out coach in Haarlem

Coaching en terugvalpreventie

Leer je grenzen herkennen en bewaken
Burn-out coach in Haarlem

Cognitieve therapie

Werk aan je mentale processen en patronen
Burn-out coach in Haarlem

Voedingsadvies

Ontdek het belang van goede voeding binnen je herstel
Burn-out coach in Haarlem

Personal training

Krijg je lichaam stap voor stap in beweging

Burn-out coach in Haarlem

Bokscoaching 

Daag negatieve overtuigingen uit en verander ze

Voordelen van onze burn-out coach

Burn-out coach in Haarlem

Mijn persoonlijke verhaal

In de praktijk

Een intakegesprek met onze burn-out coach in Haarlem is de eerste stap op het pad naar vernieuwing. In dit gesprek leer ik jou kennen – wie je bent, wat je drijft, en waar je naartoe wilt. Het is een moment van openheid en vertrouwen, waarbij jouw verhaal centraal staat.


Samen zullen we wekelijks werken aan jouw doelen. Elk aspect van je persoonlijke en professionele ontwikkeling komt aan bod. Omdat we je lichaam en geest in beweging zetten is het een proces dat energie geeft, jouw positie versterkt en je helpt om deze te behouden.

Burn-out coach in Haarlem
Burn-out coach in Haarlem
Irene
Sander is een no nonsens coach.
Persoonlijk vind ik het fijn om tot het uiterste te gaan, om net even dat ene zetje te krijgen. Na een enige tijd bij hem getraind te hebben, kreeg ik te maken met een burn out. Mijn lichaam gaf aan dat ik het rustiger aan moest doen, ook hier begeleide Sander mij goed in, hij remde mij af, ik ging wat lichter trainen en leerde te- accepteren dat ik niet altijd 'aan moest' staan, maar dat het ook oké is om een stap terug te nemen.

Wil jij ook van je klachten af?

Burn-out coach Haarlem