Over Sander Koman

Ik ben Sander Koman, en mijn passie voor sport begon al op mijn vijftiende in de sportschool. Trainen werd een deel van mijn leven, net als mijn kinderdroom om bij het leger te gaan. Deze twee werelden kwamen samen toen ik na mijn fitnessopleiding aan de slag ging bij de sportschool waar ik zelf trainde. Na vier en een half jaar daar gewerkt te hebben, volgde ik mijn hart en trad toe tot de rode baretten, waar ik zes jaar lang onvergetelijke ervaringen opdeed en leerde wat het betekent om zowel fysiek als mentaal altijd een stap verder te gaan.

Sander Koman

Een Nieuwe Richting

Toen mijn zoon Jayden op komst was, realiseerde ik me dat mijn toekomst buiten het leger lag en keerde ik terug naar de vertrouwde sport wereld. Daar verdiepte ik me verder in de materie met aanvullende opleidingen, waaronder die tot voedingsdeskundige, en startte ik mijn eigen onderneming. Echter, de intensieve tijd bij defensie eiste later zijn tol en ik belandde in een heftige burn-out. Dit was een persoonlijke strijd, vooral omdat ik eerder sceptisch was over het fenomeen burn-out.

Stuk


Groei door Uitdaging

Deze ervaring, en de hulp die ik ontving, hebben mij geïnspireerd om de opleiding tot burn-out coach te volgen. Mijn missie werd om anderen te helpen met deze uitdagingen. Jarenlang combineerde ik mijn eigen onderneming met werken als zzp'er en in loondienst bij een sportschool. Maar het werd tijd om mij volledig op mijn onderneming te richten.

leger

Samenwerking en Expertise

Nu werk ik samen met psychologenpraktijken om mensen niet alleen fysiek, maar vooral ook mentaal te ondersteunen. Mijn ervaring leert dat het mentale aspect vaak het belangrijkste onderdeel is van iemands welzijn.

Net als vele anderen die de stap naar een gezonder leven hebben gezet, ben ik ervan overtuigd dat de juiste begeleiding het verschil kan maken. Mijn aanpak is persoonlijk, professioneel en altijd afgestemd op wat jij nodig hebt om zowel fysiek als mentaal sterker te worden.

null

Mijn krachtige drijfveer

Enkele jaren geleden begon mijn reis naar persoonlijke vervulling. Vandaag de dag ben ik omringd door een liefdevol gezin dat mijn grootste steunpilaar is. Hun onvoorwaardelijke steun inspireert mij elke dag opnieuw om te streven naar groei en succes. Net zoals zij in mij geloven, wil ik dat jij ook die kracht vindt. Samen met mensen die jouw ambities delen, kun je ongekende hoogtes bereiken. Sta open voor de positieve invloeden om je heen en laat je leiden door de succesverhalen die ons omringen. Want samen staan we sterker.


gezin